BetingelserUdskriv sideSitemapNyheder
Om HYTEK®   ■   Sidst opdateret:    ■   Tænk stort - tænk HYTEK

Om HYTEK


HYTEK er et internationalt anerkendt teknologi- og certificeringscenter, der har specialiseret sig i at tilbyde elektronikindustrien rådgivning, uvildige analyser og kurser på højeste teknologiske niveau.

HYTEK er den uvildige og troværdige sparringspartner, når det gælder uddannelse, konsulentbistand, laboratorieundersøgelser og andre aktiviteter, der kan styrke konkurrenceevnen i danske og udenlandske elektronikvirksomheder.

Afsættet for vores aktiviteter er den ekspertise, vi har opnået gennem mere end 20 års samarbejde med virksomheder i hele verden.

Det brede kontaktnet sikrer, at vi i HYTEK altid besidder den nyeste viden om produkter og teknologier. Hertil kommer, at vi har faciliteter og udstyr, der dækker ethvert behov for undervisning, forskning og forsøg.


Konsulentbistand
Rådgivning er en central del af HYTEKs aktiviteter. Vores konsulenter bistår virksomhederne ved problemformulering, optimering af produktionsprocesser, produktionsmodning, indkøb, indførelse af nye teknologier, udvikling af nye produkter, DFM m.v.
Konsulenterne rådgiver også om in- og outsourcing og andre ændringer i organisationen. Læs mere om vores konsulentbistand her.


Laboratorieundersøgelser
Laboratorieundersøgelser og materialeprøvning er et andet vigtigt arbejdsfelt. Mange virksomheder trækker på HYTEK i deres forskning og i forbindelse med undersøgelser af materialers og produkters pålidelighed. Det er også muligt at leje laboratoriefaciliteterne til forsøg.

Vi kan f.eks. udføre kvalitetskontrol af komponenter, print og samleprocesser, ligesom der kan udføres mikroslib, metallografi, metallurgi og mikroskopi, røntgenanalyser, loddebarhedstest, renhedstest, pull-test, shear-test, miljø- og klimatest m.v. Læs mere om vores laboratorieundersøgelser her.

HYTEK forestår også tredjepartsundersøgelser som uvildig sparringspartner.


Kurser
HYTEK udbyder en bred vifte af uddannelser på højt teknisk niveau for primært ledere, produktionsteknikere, ingeniører og udviklingsfolk. Vi tilbyder IPC- og ESA-certificeringer, samt en række produktionstekniske kurser. Desuden har vi mulighed for at tage ud i virksomheder og afvikle kurser, som er specialudviklede til virksomhedens behov. Læs mere om om vores kurser her. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere informationer, kontakt HYTEK - vi er altid klar til at rådgive!
 
HYTEK®   ■   Sofievej 61   ■   DK-9000 Aalborg   ■   Telefonnr.: +45 9811 7003   ■   hytek@hytekaalborg.dk   ■   SE: 17041584   ■   EAN: 5798000562028